Univeräjä

Rentoutus

Mielen matkalle voi lähteä monin tavoin.

 

 

Mielikuvarentoutuksessa vien Sinut tarinan matkaan mielen sopukoihin. Lihasten rentouduttua lähtee mieli lentoon ja huolet ja kivut karisevat matkalle. Voit tuntea tuulen kasvoillasi, auringon lämmön ihollasi, sammaleen jalkojesi alla ja kuulla metsän lempeän soinnin yhtä todelisina kuin ne kokisit metsäpolulla kulkien tai vuorelle kiivetessäsi.

 

Rumpurentoutuksessa kumeaääninen kehärumpu nostaa mielesi pois huolista ja ajatuksesi selkiytyvät, uusi suunta löytyy kuin huomaamatta. Rummun kaiun kantamana näet mahdollisuuksia ja saat ohjausta juuri siihen, mikä mieltäsi askarruttaa.

 

Metsärentoutuksessa menemme aivan konkreettisesti retkelle metsään ja otamme kehon ja mielen avuksi luonnon hyvinvointivaikutukset. Luonnolla on tasapainottava vaikutus sekä kehoon että mieleen. Tutkitusti jo viidentoista minuutin oleskelu metsässä auttaa kehoa ja mieltä tasapainottumaan ja mieli piristyy. Kahdessa tunnissa metsä antaa keholle saman vaikutuksen kuin rentoutus - keho hakeutuu kemialliseen tasapainoon. Metsän eteeriset öljyt ja mikrobit parantavat myös vastustuskykyä. Viiden tunnin oleskelu metsässä kuukauden aikana käy jo lääkkeenä moneen vaivaan.

 

Meditaatioon on helppo liukua lihasrentoutuksen ja mielikuvien kautta. Rentoutunut mieli on avoin rauhoittumaan ja lepäämään, palautumaan kuormituksesta ja samalla keräämään uutta voimaa tulevaan.

Affirmaatioiden avulla saat apua juuri tarvitsemaasi: jännitykseen, unettomuuteen tai elämän- ja stressinhallintaan.

 

Rentoutumisen jälkeen olosi on kevyt ja virkistynyt ja jaksat arjessasi paremmin. Uusia oivalluksia syntyy mielessäsi ja uusia ovia aukeaa polullasi. Askel on kevyempi ja mieli iloisempi. Voit luottavaisesti kulkea huomiseen.

 

Elämäntapamuutoksissa käytän rentoutusta ja hypnoosia muutoksen tarpeesta riippuen, hypnoosi-istunnot kestävä 1-3h kerrallaan, tapaamisia 1-3.

 

Univeräjä palvelee Kärjenniemessä Valkeakoskella, tilauksesta rentoutukset myös muualla Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella.

 

Rentoutukset alkaen 40€, mentaalivalmennus alkaen 80€, ryhmät alkaen 10€/hlö.