Suunniteletko yrityksellesi tyhy-päivää tai yhdistykselle virkistyspäivää? Tule viettämään voimaannuttavaa päivää kanssani luonnon keskelle.

Päivän ohjelma voi sisältää luonnossa liikkumista kävellen tai vaikka ratsastaenkin, maukkaan lounaan tai päivällisen, rentoutusta toivomillanne affirmaatioilla, meditaatioita tai ryhmäyttäviä tehtäviä tai vaikkapa mysteeritarinoita.

Räätälöidään päiväohjelma juuri Teille sopivaksi.

Alla olevat sisällöt tuon Pirkanmaalla tai Hämeessä järjestämääsi tyhy- tai virkistyspäivään tilajärjestäjäsi mahdollistamissa puitteissa. Tarvittaessa järjestän myös tilat ja ruokatarjoilun tapahtumaasi. Tuomarlan tilan Katajakedoilta mielenmaille ja Rapolan Parantajan päivästä löydät lisätietoa niiden omilta välilehdiltä.

Metsärentoutus

Metsärentoutus hengitykseen keskittyvällä Valo-meditaatiolla sopii ohjelmaksi tyky- tai virkistyspäivään.
 
Kuljemme metsään tietoisesti kävellen, hiljentyen ja luonnosta voimaantuen. Liu'umme rentoutushypnoosin keinoin Valo-meditaatioon puiden lomassa. Annamme metsän viisauden voimauttaa mieltä ja kehoa.
Rentoutusosioon voidaan sisällyttää toivomiasi affirmaatioita - esimerkiksi ryhmähengen luontia, riittävyyden löytämistä, muutoksiin liittyviä asioita tai stressinhallintaa.
 
Metsärentoutus on kestoltaan n. 1,5 tuntia, hinta alkaen 120€/ryhmä. Hintaan lisätään tilajärjestäjän ja tarjoilun mahdolliset kulut.
Saat lisätietoa ja tarjouksen sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai soittamalla 044 2171056.
 

Murhia ja kummitustarinoita

Haluatko tyky- tai virkistyspäivään hieman erilaista mietittävää? Mysteeri-ohjelmisto tarjoaa erilaisia mysteereitä ratkottaviksi.

Metsäjärven rannalla sijaitsevalta tilalta löydetään koko perhe murhattuna. Liittyykö murha isännän saamaan hopeaan vai onko perhe sittenkin noitavainon uhreja?

Joka kuutamoyö puutarhaan ilmestyy valittava hahmo. Kuka hän on ja miksi hän kulkee etsien yön sylissä? Löydätkö ratkaisun?

Fiktiiviset kummitustarinat ja rikosmysteerit perustuvat löyhästi johonkin oikeaan historian tapahtumaan tai tarinaan. Ratkaisu voi kuitenkin löytyä aivan uudesta suunnasta.

Mysteeritarina on kestoltaan n. 1,5 tuntia, hinta alkaen 120€/ryhmä. Hintaan lisätään tilajärjestäjän ja tarjoilun mahdolliset kulut.
Saat lisätietoa ja tarjouksen sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai soittamalla 044 2171056.

Maksu-ja peruutusehdot Hinnasto-välilehdellä.