Suunniteletko tyhy-päivää tai virkistyspäivää? Tule viettämään voimaannuttavaa päivää kanssani luonnon keskelle.

Päivän ohjelma sisältää luonnossa liikkumista kävellen tai vaikka ratsastaenkin, maukkaan lounaan tai päivällisen, rentoutusta toivomillanne affirmaatioilla, meditaatioita ja ryhmäyttäviä tehtäviä.

Räätälöidään päiväohjelma juuri Teille sopivaksi.

Pyydä tarjous: valmennus@univeraja.fi .

 

Alla olevat sisällöt tuon Pirkanmaalla tai Hämeessä järjestämääsi tyhy- tai virkistyspäivään, järjestän myös tilat ja ruokatarjoilun tapahtumaasi.

 

Rentouttava metsäkylpy

Metsässä ihmisen mieli rauhoittuu. Tutkitusti jo viidessä minuutissa mieliala kohenee etuotsalohkon aktiivisuuden alentuessa ja keskittymiskyky paranee. Vartissa syke ja hengitystiheys rauhoittuu, verenpaine laskee ja stressistä palautuminen alkaa kehon hakeutuessa kemialliseen tasapainoon kortisoli- ja adrenaliini-erityksen rauhoittuessa ja mielihyvähormonien tuoton lisääntyessä. Ihmiselle on luontaista olla osa luontoa, arjen kiire ja yhteiskunnan vaatimukset ovat vain painaneet tuon tarpeen ja taidon pois mielestämme.

Astu kanssani metsän rauhaan, hengitä puhdasta ja raikasta ilmaa, anna puiden eteeristen öljyjen ja parantavien yhdisteiden hoitaa kehoasi. Hengitä samassa tahdissa Äiti maan kanssa hitaasti rauhoittuen. Anna mielesi vaeltaa meditatiivisella polulla. Tunne käsilläsi puun kuoren karheus ja sammaleen pehmeys. Haista nurmen, kukkien ja puiden tuoksu. Kuule tuulen hiljainen laulu ja anna sen huuhtoa huolet mielestäsi solisevan puron lailla. Tunne askeleesi alla juurien muhkuraisuus, kävyn pyöreys ja kiven kovuus. Anna polun joustaa jalkasi alla. Istahda kannolle ja anna levollisuuden laskeutua koko kehoosi.

Rentouttava metsäkylpy on kestoltaan noin 90 min, hinta alkaen 120€/ryhmä, hintaan lisätään  tilajärjestäjän ja tarjoilun kulut.

Metsärentoutus

Metsärentoutus hengitykseen keskittyvällä Valo-meditaatiolla sopii ohjelmaksi tyky- tai virkistyspäivään.
 
Kuljemme metsään tietoisesti kävellen, hiljentyen ja luonnosta voimaantuen. Liu'umme rentoutushypnoosin keinoin Valo-meditaatioon puiden lomassa. Annamme metsän viisauden voimauttaa mieltä ja kehoa.
Rentoutusosioon voidaan sisällyttää toivomiasi affirmaatioita - esimerkiksi ryhmähengen luontia, riittävyyden löytämistä, muutoksiin liittyviä asioita tai stressinhallintaa.
 
Metsärentoutus on kestoltaan n. 90 min, hinta alkaen 120€/ryhmä. Hintaan lisätään tilajärjestäjän ja tarjoilun kulut.

Maksu-ja peruutusehdot Hinnasto-välilehdellä.

Univeräjällä on toiminnan vastuuvakuutus, mutta luonnossa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Muista tarkistaa oma vakuutusturvasi.