Suunniteletko yrityksellesi tyky-päivää tai yhdistykselle virkistyspäivää?

Tule viettämään voimaannuttavaa päivää kanssani Tuomarlaan tai Rapolan harjulle. Päivän ohjelma voi sisältää rentoutusta ja meditaatioita tai ryhmäyttäviä tehtäviä tai vaikkapa mysteeritarinoita ja tietenkin tarjolla on myös hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessäoloa. Tuon ohjelmistot sisällöksi myös muualla järjestämääsi tyky- tai virkistyspäivään.

Ota yhteyttä sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai soittamalla 044-2171056 ja pyydä tarjous.

Mesärentoutus

Metsärentoutus hengitykseen keskittyvällä Valo-meditaatiolla sopii ohjelmaksi tyky- tai virkistyspäivään.
 
Kuljemme metsään tietoisesti kävellen, hiljentyen ja luonnosta voimaantuen. Liu'umme rentoutushypnoosin keinoin Valo-meditaatioon puiden lomassa. Rentoutusosioon voidaan sisällyttää asiakkaan toivomaa sisältöä, esimerkiksi ryhmähengen luontia, riittävyyden löytämistä, muutoksiin liittyviä asioita tai stressinhallintaa. Ohjelma on kestoltaan n. 1,5 tuntia.
 
Kysy lisätietoa ja pyydä tarjous sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai soita 044-2171056. Mikäli en voi vastata puheluusi, soitan takaisin vapauduttuani.

Murhia ja kummitustarinoita

Haluatko tyky- tai virkistyspäivään hieman erilaista mietittävää?

Mysteeri-ohjelmisto tarjoaa erilaisia mysteereitä ratkottaviksi. Fiktiiviset kummitustarinat ja murhamysteerit perustuvat löyhästi johonkin oikeaan historian tapahtumaan. Mysteereitä voit ratkoa niin Tuomarlan tilalla kuin Rapolassakin, tuon tarinat myös muuhun tapahtumatilaan, mikäli olet järjestämässä tapahtumaasi jossakin muualla Pirkanmaalla.

Ota yhteyttä sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai soittamalla 044-2171056 ja kerro tapahtumastasi. Teen tarjouksen räätälöidystä mysteeristä.