Painonhallinta verkkovalmennuksena

Oletko kokeillut laihdutuskuureja toinen toisensa perään? Tulokset ovat voineet olla hienoja ja nopeita, mutta kilot ovat tulleet aina takaisin korkoineen. Ovatko erilaiset laihdutuspiirit kieltoineen ahdistavia? Pelkäätkö epäonnistumista jo etukäteen niin paljon, ettet uskalla edes yrittää?

Vastasitko 'kyllä' yhteen tai useampaan yllä olevista kysymyksistä? Jos vastasit, tämä on juuri Sinulle. Nyt voit osallistua henkilökohtaiseen valmennukseen omassa aikataulussasi verkossa.

Painonhallinta ei ole laihduttamista, itse asiassa laihduttaminen ja kaloreitten laskeminen on valmennuksissani kiellettyä. Muutos alkaa sisältä päin - nimittäin pään sisältä. Valmennuksen tavoitteena on muuttaa vanhat ja väärät rankaisevat ajatusmallit positiivisiksi ja kannustaviksi ja saada siten aikaan muutos arjen käytänteissä ja tavoissa.

Painonhallinta ei tarkoita hullua rääkkiä kuntosalilla tai olohuoneen nurkassa crosstrainerilla hikoillen eikä myöskään nälkäkuuria pelkkiä ituja syöden. Liikunnalla ja hyvällä ravinnolla on oma paikkansa painonhallinnassa, mutta niihinkin tutustumme positiivisella asenteella ja itseä kunnioittaen sen sijaan, että tekisimme niistä vihollisiamme.

Valmennuksen aikana käymme läpi arkeasi, käytänteitäsi ja ajatusmallejasi - ja syitä niiden takana. Etsimme vanhojen kaavojen tilalle uusia, positiivisia ajatuspolkuja ja tuomme yhdessä ne arkeesi. Etenemme pienin askelin, yksi oivallus ja muutos kerrallaan, oivallusten ketju tuo elämääsi uuden suunnan ja ilon.

Valmennus sisältää 10 valmennuskertaa ja se toteutetaan sähköpostin avulla. Valmennuksen hinta on 125€.

Kysy lisää, ilmoittaudu mukaan muutokseen ja aloita viikko uusin kuvioin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

valmennus@univeraja.fi tai 044 2171 056