Mieleni minun, kuvajaiseni kaunis

Sanotaan, että jokaisella nukella on oma mieli. Yhtä lailla jokaisella mielellä on oma nukke, oma kuvajaisensa.

Sinun mielesi nukke kuvastaa sitä, mitä Sinä todellisuudessa olet, kun Sinusta riisutaan pois kaikki suorittaminen, ympäristön odotukset ja mallinnukset, muiden toiveet ja toteumattomat haaveet sekä kiellot ja käyttäytymisnormit - siis kaikki se, mitä muut haluavat, luulevat tai väittävät Sinun olevan.

Kun kaikki tuo riisutaan pois, mitä jää jäljelle, mitä kuoren alta paljastuu, kuka Sinä olet? Millainen lehti Sinun silmustasi avautuu kauniiseen kesäpäivään?

Oletko keinussa kiikkuva ja kikattava lettipää punaisessa mekossa vai laiturilla kirjaa lukeva ujo ruutupaitainen filosofi vaiko sammaleisella kivellä istuva metsähenki, jolla on vanamonkukkia pitkissä hiuksissaan ja pieni oravanpoikanen helmoissaan? Millainen on Sinun mielesi kaunis kuvajainen?

Tule mukaan kuorimaan oma todellinen itsesi esiin Tuomarlan kivipirttiin. Teemme jokainen oman nuken, joka on kuvajainen siitä, mitä sen tekijä todella syvällä sisimmässään on. Ennen kurssia saat ennakkotehtäviä, jotka auttavat Sinua hahmottamaan omakuvaasi. Kurssipäivät aloitamme rentoutuksella ja keskustelulla mielen kuvajaisesta ja siitä, miten oman sisäisen minänsä voi vapauttaa muiden määrittämästä mallista.

Kurssi on kaksipäiväinen, kokoonnumme lauantaina 25.5. ja sunnuntaina 26.5. klo 10-18. Lauantaina jokainen suunnittelee oman nukkensa ja keskitymme kuivumista vaativiin nukkeosioihin. Sunnuntaina jatkamme ja teemme nuket valmiiksi.

Kurssin hinta on 145€ sisältäen ohjauksen, materiaalit sekä kasvislounaan molempina päivinä. Ilmoittaudu 14.5. mennessä joko sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai tekstiviestillä numeroon 044 2171056.

Ennakkotehtävien mukana saat tarkemmat ohjeet ja kurssiohjelman.

 

Kellaripaja

 

 

Haluatko viettää ystäväporukassa hieman taianomaisempaa rentoutusiltaa maistuvan tarjoilun kera tai kokoontua vaikkapa tekemään unisieppareita tai voimaryijyjä?
Univeräjän kellaripajassa voit tämän toteuttaa. Kokoa 3-6 hengen ryhmä ja varaa oma vain teille tarkoitettu ohjattu pajapäivä.
Ota yhteyttä valmennus@univeraja.fi tai soita 044-2171056 ja pyydä tarjous.

Tulossa 2019

Pysy kuulolla, uusi vuosi tapahtumineen päivittyy hiljalleen.