Uusi Ihana Minä -ryhmävalmennus

 

Univeräjä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden muutokseen, mahdollisuuden uuteen minään sekä omanlaiseen ja onnellisempaan arkeen. Tartu haasteeseen ja lähde mukaan löytämään oma kauneutesi ja tasapainoinen, hyvä olo - tule mukaan Univeräjän valmennusryhmään.

Onko Sinun vaikea sanoa: 'Ei'? Unohdatko itsesi ja asetat aina toisen omien tarpeittesi edelle? Elätkö sitkun-elämää?

Tuleeko Sinun herkuteltua liikaa tai kuittaatko ateriat pelkillä voileivillä? Onko ruoanlaitto tylsää tai aivan mahdotonta? Aamiaisena kuppi kahvia?

Kaadutko töiden jälkeen sohvalle ja nouset siitä vasta, kun menet nukkumaan? Lenkkitossut käyttämättöminä kaapissa?

Vaatekaapissa ei mitään sopivaa ja hyvin istuvaa päälle puettavaa?

Eivätkö rahat riitä kaikkeen tarpeelliseen itsesi hemmottelusta puhumattakaan?

Toteatko kerta kerran jälkeen, ettet ole tyytyväinen peilikuvaasi, väsymykseesi tai innottomaan oloosi? Haluatko muutosta? Olisiko vuosi 2020 juuri se vuosi, jolloin kaikki muuttuu?

Kaikki on kiinni Sinusta itsestäsi, Sinulla pitää olla tahto muutokseen, mutta matkalle saat apua. Muista, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus.

Ota mukaan rento vaatetus ja avoin mieli. Käymme joka kokoontumiskerta läpi eri aihealueita ja teemme rentoutus- ja mielenhallintaharjoituksia istuen. Ryhmä sopii niin miehille kuin naisillekin, jotka ovat valmiita henkilökohtaiseen muutokseen. Muistiinpanovälineitä voi ottaa mukaan, on ihan hyvä kirjata itselleen asioita ja pieniä kotitehtäviä ylös.

Kurssi kokoontuu kevään 2020 aikana kuusi kertaa  9.2., 1. ja 22.3., 12.4, 3. ja 24.5. klo 18-20 Valkeakoskella Mottitie 4:ssä tanssisalin Tahtia tyylillä tiloissa.

Yhteensä kuusi kokoontumiskertaa sisältävän koko kurssin hinta on 125€. Ilmoittautuminen tammikuun loppuun mennessä sähköpostilla valmennus@univeraja.fi .

Lahjaksi

Hemmottelulahjakortti kuumakivihierontaan on lämmin lahja. Lahjakortin voit tilata soittamalla 044 2171056 ja se on voimassa 6 kk.

Myynnissä muotoilija Toni Halosen uniikit hopeakorut. Korut on valmistettu hopealevystä ja ne ovat hapettamalla patinoituja.

Tonin hopea- ja kierrätyskorut sekä keramiikat löydät Putiikista.