Uusi Ihana Minä -ryhmävalmennus Tampereella

 

 

Tuleko Sinun herkuteltua liikaa tai kuittaatko ateriat pelkillä voileivillä? Onko ruoanlaitto tylsää tai aivan mahdotonta? Aamiaisena kuppi kahvia? Kaadutko töiden jälkeen sohvalle ja nouset siitä vasta, kun menet nukkumaan? Lenkkitossut käyttämättöminä kaapissa? Vaatekaapissa ei mitään sopivaa ja hyvin istuvaa päälle puettavaa?

Toteatko kerta kerran jälkeen, ettet ole tyytyväinen peilikuvaasi, väsymykseesi tai innottomaan oloosi?
Haluatko muutosta? Olisiko vuosi 2020 juuri se vuosi, jolloin kaikki muuttuu?

Univeräjä tarjoaa Sinulle mahdollisuuden muutokseen, mahdollisuuden uuteen minään sekä omalaiseen ja onnellisempaan arkeen.
Tartu haasteeseen ja lähde mukaan löytämään oma kauneutesi ja hyvä olo, tule Univeräjän elämän- ja painonhallintaryhmään.
Kurssi kokoontuu keväällä kerran kuussa sunnuntai-iltaisin.

Kaikki on kiinni Sinusta itsestäsi, Sinulla pitää olla tahto muutokseen, mutta matkalle saat apua. Minä olen Sinun kartturinasi.
Muista, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus.

Ota mukaan rento vaatetus ja avoin mieli. Käymme joka kokoontumiskerta läpi eri aihealueita ja teemme rentoutus- ja mielenhallintaharjoituksia istuen. Ryhmä sopii niin miehille kuin naisillekin, jotka ovat valmiita henkilökohtaiseen muutokseen. Muistiinpanovälineitä voi ottaa mukaan, on ihan hyvä kirjata itselleen asioita ja pieniä kotitehtäviä ylös.

Kurssi kokoontuu kevään 2020 aikana kerran kuussa aina sunnuntai-iltaisin klo 18-20. Päivämäärät ovat:

19.1.
16.2.
15.3.
19.4.
17.5.

Yhteensä viisi kokoontumiskertaa sisältävän koko kurssin hinta on 195€. Kurssi tarvitsee väh. 4 osallistujaa toteutuakseen. Ilmoittaudu sunnuntaihin 5.1.2020 mennessä os. valmennus@univeraja.fi .
Kurssipaikka tarkentuu myöhemmin.

PUKINKONTTIIN

Hemmottelulahjakortti kuumakivihierontaan on lämmin lahja. Lahjakortin voit tilata soittamalla 044 2171056 ja se on voimassa 6 kk.

Myynnissä muotoilija Toni Halosen uniikit hopeakorut. Korut on valmistettu hopealevystä ja ne ovat hapettamalla patinoituja.

Tonin hopea- ja kierrätyskorut sekä keramiikat löydät Putiikista.