Nekalan vastaanotto

Kesäkuusta alkaen otan vastaan asiakkaita myös Tampereen Nekalassa Kauneuskeskus Freshairin tiloissa osoitteessa Kuoppamäentie 38.

Freshairiin voit varata ajan rentouttaviin 'Tulen voima - kiven viisaus' -kuumakivihierontoihin, mielikuvarentoutuksiin, mentaalivalmennuksiin ja EFT-ohjaukseen.

Varaa oma aikasi puhelimitse 044 2171056. Mikäli en voi vastata, soitan Sinulle takaisin vapauduttuani.

Nekalaan on helppo tulla Tampereen julkisella liikenteellä ja myös omalla autolla tulijoille löytyy hyvin pysäköintitilaa.

Tervetuloa asiakkaakseni!

Hopeakorut

Myynnissä muotoilija Toni Halosen uniikit hopea- ja kierrätyskorut ja keramiikkatyöt. Tonin korut ja keramiikat löydät Putiikista.

Kärjenniemen toimitilat

Tervetuloa tutustumaan toimitiloihini Kärjenniemeen!

Kevät on uudistumisen aikaa! Tule rentoutumaan mielikuva- tai rumpurentoutukseen tai nauttimaan laavakivien pehmeästä lämmöstä Tulen voima, kiven viisaus -hemmotteluissa.

Varaa oma hemmotteluhetkesi soittamalla
p. 044 2171056.

 

Kellaripaja

Haluatko viettää ystäväporukassa hieman taianomaisempaa meditaatio- tai rentoutusiltaa maistuvan tarjoilun kera tai kokoontua vaikkapa tekemään unisieppareita tai voimaryijyjä?
Univeräjän kellaripajassa voit tämän toteuttaa. Kokoa 3-6 hengen ryhmä ja varaa oma vain teille tarkoitettu ohjattu pajapäivä.


Ota yhteyttä valmennus@univeraja.fi tai soita 044-2171056 ja pyydä tarjous.