Opastukset Rapolan muinaislinnaan

 
Tule tutustumaan Rapolan muinaislinnaan opastetulla kierroksella historian ja tarinan matkassa!
Turvavälit muistaen voimme liikkua ulkona ja -mikä sen mukavampaa- samalla tutustua rautakautiseen muinaislinnaamme ja sen kauniiseen luontoon.
Opastettu kierros kahdelle nyt 25€ ja enintään viidelle henkilölle 40€. Suurempia ryhmiä vien opastetusti harjulle vasta epidemian laannuttua.
Harjulla jokainen liikkuu omalla vastuullaan, muistathan siis maastoon sopivat kengät ja sään mukaisen pukeutumisen.

Selvitään yhdessä

Jatkuva uutistulva vallitsevasta epidemiasta aiheuttaa ahdistusta ja oma tai läheisen mahdollinen sairastuminen pelottaa monia. Sairautta en voi parantaa, mutta mieltäsi voin keventää ja siten huojentaa oloasi.
Lähde kanssani metsään ohjattuun rentoutukseen tai metsäkylpyyn. Turvaväli huomioiden voimme kulkea puiden parantavien voimien katveessa ja antaa murheiden pudota sammalikkoon.
Rentoutuksia ja valmennusta voi tilata myös etäpalveluna, vaikkapa Skypen kautta. Myös lahjakortit hemmotteluihin ja rentoutuksiin ovat myynnissä - tue yksinyrittäjää nyt ja tule vastaanotolle myöhemmin.
Tavoitat minut tekstiviestillä tai soittamalla 044 2171056 tai sähköpostilla valmennus@univeraja.fi.
Selvitään tästä yhdessä!

Lahjaksi

Myynnissä myös muotoilija Toni Halosen uniikit hopeakorut. Korut on valmistettu hopealevystä ja ne ovat hapettamalla patinoituja.

Tonin hopea- ja kierrätyskorut sekä keramiikat löydät Putiikista.