Opastukset Rapolan muinaislinnaan

 
Tule tutustumaan Rapolan muinaislinnaan opastetulla kierroksella historian ja tarinan matkassa!
Turvavälit muistaen voimme liikkua ulkona ja -mikä sen mukavampaa- samalla tutustua rautakautiseen muinaislinnaamme ja sen kauniiseen luontoon.
Opastettu kierros kahdelle nyt 30€ ja enintään kuudelle henkilölle 50€. Suurempia ryhmiä vien opastetusti harjulle vasta epidemian laannuttua.
Harjulla jokainen liikkuu omalla vastuullaan, muistathan siis maastoon sopivat kengät ja sään mukaisen pukeutumisen.

Ohjattu rentoutusmeditaatio jälleen 21.11.20

 

Kulunut kevät ja kesä ovat olleet poikkeukselliset. Korona-epidemia on aiheuttanut paljon ahdistusta ja pelkoakin.

Mielen murheet rasittavat paitsi omaa henkistä jaksamistamme myöskin kehoa. Stressi ja ahdistus vievät kehomme kemialliseen epätasapainoon aiheuttaen moninaisia fyysisiä ongelmia ja vaivoja.

Nyt on aika päästää irti huolista ja sallia sekä mielen että kehon levätä hetki.
Olet tervetullut ohjattuun rentoutusmeditaatioon lauantaina klo 14 Minnan salille.
Muista pukeutua rennosti. Ota mukaasi myös villasukat, peitto ja tyyny, jotta pysyt lämpimänä ja Sinun on mukava olla. Myös vesipullo on tarpeellinen ja ennen kaikkea avoin mieli.
 
Ilmoittautumiset vellon kautta, kiitos.
 
Iloisiin näkemisiin!

Selvitään yhdessä

Jatkuva uutistulva vallitsevasta epidemiasta aiheuttaa ahdistusta ja oma tai läheisen mahdollinen sairastuminen pelottaa monia. Sairautta en voi parantaa, mutta mieltäsi voin keventää ja siten huojentaa oloasi.
Lähde kanssani metsään ohjattuun rentoutukseen tai metsäkylpyyn. Turvaväli huomioiden voimme kulkea puiden parantavien voimien katveessa ja antaa murheiden pudota sammalikkoon.
Rentoutuksia ja valmennusta voi tilata myös etäpalveluna, vaikkapa Skypen kautta. Myös lahjakortit hemmotteluihin ja rentoutuksiin ovat myynnissä - tue yksinyrittäjää nyt ja tule vastaanotolle myöhemmin.
Tavoitat minut tekstiviestillä tai soittamalla 044 2171056 tai sähköpostilla valmennus@univeraja.fi.
Selvitään tästä yhdessä!

Lahjaksi

Myynnissä myös muotoilija Toni Halosen uniikit hopeakorut. Korut on valmistettu hopealevystä ja ne ovat hapettamalla patinoituja.

Tonin hopea- ja kierrätyskorut sekä keramiikat löydät Putiikista.