Pajalahjakortti

Anna lahjaksi omin käsin tekemistä ja onnistumisen iloa. Pajalahjakortilla voi tulla erikseen sovittuna aikana tekemään yksilöohjauksessa unisiepparin tai voimakorun.

Lahjakortti nyt jouluhintaan 30€ (norm. 35€), lahjakortin voimassaoloaika on kolme kuukautta. Lahjakortin voi tilata soittamalla 044 2171056 tai sähköpostilla valmennus@univeraja.fi, maksu käteinen tai tilimaksu. Lahjakortin voi noutaa sovitusti tai voin sen myös postittaa. Valkeakosken keskustaan kulkeutuu myös asioilla käydessä mukana.

Pieni unisieppari

Pieni sinikehyksinen unisieppari unta turvaamaan. Pajukehän halkaisija n. 10 cm. Sulat luonnonsulkia.

Hinta 20€

Unisieppari tulee Pohjois-Amerikan intiaanien perinteestä. Shippewa-intiaanien mukaan pahat unet takertuvat unisiepparin verkkoon ja tuhoutuvat aamunkoin ensisäteistä. Hyvät unet osaavat tiensä verkon läpi ja suojaavat nukkujaa.

Rentoutuslahjakortti

Anna lahjaksi omaa aikaa, mielenrauhaa ja rentoutta.
Lahjakortti noin tunnin kestävään ohjattuun rentoutukseen 40€.

Lahjakortin voi tilata soittamalla 044 2171056 tai sähköpostilla valmennus@univeraja.fi, maksu käteinen tai tilimaksu. Lahjakortin voi noutaa sovitusti tai voin sen myös postittaa. Valkeakosken keskustaan kulkeutuu myös asioilla käydessä mukana. Lahjakortti on voimassa toukokuun 2019 loppuun.