Sääksmäki

Polku isoon suppaan, muinaislinnan syliin.

Tule viettämään virkistyspäivää Rapolan harjulle!

Rapolan muinaislinna on tarjonnut aina turvaa - aiemmin pakolinnana alueen asukkaille vihollisen uhatessa, tänä päivänä mielenrauhan tyyssijana, rentoutumisen ja rauhoittumisen sylinä. Luonnossa ihmismieli lepää.

Metsässä liikkumisen on monissa tutkimuksissa todettu vähentävän stressiä ja parantavan terveyttä ja vireystilaa. Siellä on helppo unohtaa aikataulut ja tulosodotukset, antaa itselleen lupa rentoutua ja vain olla ilman suorittamista ja ennakko-odotuksia. Harjulla kulkiessasi voit löytää tiesi takaisin metsän syliin. 

Harju on kaunis jo luonnostaan ja tarinat muinaislinnan historiasta antavat uutta näkökulmaa sen rinteille. Missä on vartija seissyt ja Vanajan selälle tarkkaavaisena katsonut?

Harjun ilma on puhdasta ja siellä kasvaa kaksikin ilmanpuhtauden merkkikasvia, naava ja kissankäpälä. Siellä on helppo hengittää ja antaa mielen levätä ohjatussa rentoutuksessa.

Ja missäpä muualla kuin ulkona luonnossa maistuisi kahvi tai tee eväsleivän kanssa niin hyvälle.

Tuo ystäväsi, yhdistyksesi jäsenet tai vaikkapa tyky-päivänä työporukkasi virkistymään harjulle. Virkistyspäivän ohjelma sisältää räätälöitynä reipasta liikuntaa raikkaassa ulkoilmassa, opastetun kierroksen muinaislinnaan, eheyttäviä tehtäviä, eväshetken luonnossa ja ryhmärentoutuksen, ehkäpä pehmeän rummutuksen tahtiin.

Minut tavoittaa sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai puhelimitse 044-2171056.

 

Kärjenniemi

Sivu päivittyy lähiaikoina