Virkisty Tuomarlan tilalla

 

Tule viettämään virkistävää päivää tyky- tai tyhy-toiminnan parissa. Voit tulla voimaantumaan ja nauttimaan maalaisidyllistä myös kaveriporukalla.

Satuloidaan hevoset ja ratsastetaan katajakedon halki kohti ikivanhaa metsää ja vaelletaan hetki Tuomarlan aarniometsässä. Tai valjastetaan hevoset reen tai trillojen eteen ja nautitaan keskiaikaisesta kyydistä kylänraitilla.

Lounastetaan yhdessä maalaiseväillä - paistetaan makkaraa tikun nokassa tai makustellaan vaikkapa kasviskeittoa ja rapeakuorista pataleipää. Jälkiruoaksi tietenkin nokipannukahvit tulen loimussa.

Istahdetaan rinkiin nuotion ympärille tai Kivipirtin penkeille ja annetaan itsellemme lupa irrottautua arjen kahleista ja lähteä matkalle mielen maille nykyaikaisen hypnoosin keinoin kehon rentoutuessa ja mielen vapautuessa suorittamisen ja ympäristön vaatimusten kahleista. Ajatustenpolulle voi astua myös samanistisen rummutuksen mukana kehärummun kumean soinnin johtaessa meidät omaan voimalliseen muinaisuuteemme. 

Hinnat alkaen 70€/hlö, ryhmäkoko 5-16 hlöä. Virkistysiltapäivä on kestoltaan 3-4 tuntia, voit myös varata ohjelman tyky-/tyhy-tehtävineen koko päiväksi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri Sinulle sopivaan rentoon päivään.

Yhteydenotot p. 044 2171056 tai valmennus@univeraja.fi.

 

 

 

 

 

Kivipirtissä aistit vanhan 1800-luvun talon tunnelman.

Tunnelmoidaan kynttilöiden valossa.

Maistuva ja iloinen kasviskeitto on sekä gluteeniton että toiveesta myös maidoton.

Rapeakuorinen pataleipä yrttilevitteen kanssa vie kielen mennessään.

Kivipirtissä voit tavata myös Martan.