Katajakedoilta mielenmaille

kuva: Heimo Tuomarla

 

Tule viettämään virkistävää päivää Tuomarlan tilalle tyky- tai tyhy-toiminnan parissa. Voit tulla voimaantumaan ja nauttimaan maalaisidyllistä myös kaveriporukalla. Vedetään satulavyö sopivan kireälle, mutta jätetään mieli auki ja vapaaksi.

Satuloidaan hevoset ja ratsastetaan katajakedon halki kohti ikivanhaa metsää ja vaelletaan hetki Tuomarlan aarniometsässä. Tai valjastetaan hevoset reen tai trillojen eteen ja nautitaan keskiaikaisesta kyydistä kylänraitilla.

Lounastetaan yhdessä maalaiseväillä - paistetaan makkaraa tikun nokassa tai makustellaan vaikkapa kasviskeittoa ja rapeakuorista pataleipää. Jälkiruoaksi tietenkin nokipannukahvit tulen loimussa.

Istahdetaan rinkiin nuotion ympärille tai Kivipirtin penkeille ja annetaan itsellemme lupa irrottautua arjen kahleista ja lähteä matkalle mielen maille nykyaikaisen rentoutushypnoosin keinoin kehon rentoutuessa ja mielen vapautuessa suorittamisen ja ympäristön vaatimusten kahleista. Ajatustenpolulle voi astua myös samanistisen rummutuksen mukana kehärummun kumean soinnin johtaessa meidät omaan voimalliseen muinaisuuteemme. 

Hinnat alkaen 70€/hlö, ryhmäkoko 5-16 hlöä. Virkistysiltapäivä on kestoltaan 3-4 tuntia, voit myös varata ohjelman tyky-/tyhy-tehtävineen koko päiväksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous juuri Sinulle sopivaan rentoon päivään p. 044 2171056 tai valmennus@univeraja.fi.

Tunnelmoi alla olevilla kuvilla, anna mielesi jo matkata Tuomarlan tunnelmaan.

 

 

 

 

Kivipirtissä aistit vanhan 1800-luvun talon tunnelman.

Tunnelmoidaan kynttilöiden valossa.

Maistuva ja iloinen kasviskeitto on sekä gluteeniton että toiveesta myös maidoton.

Rapeakuorinen pataleipä yrttilevitteen kanssa vie kielen mennessään.

Kivipirtissä voit tavata myös Martan.

Maksu- ja peruutusehdot Hinnasto-välilehdellä.

Univeräjällä on toiminnan vastuuvakuutus, mutta luonnossa jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Muista tarkistaa oma vakuutusturvasi.