Mitä mentaalivalmennus on?

Mentaalivalmennuksessa käytetään sekä rentoutusta että hypnoosia.

Hypnoositila on syvempi kuin rentoutuksen tila, se on keskittynyt tajunnantila unen ja valveen rajalla. Tässä olotilassa mielesi on avoin uuden oppimiselle ja eri asioiden uudelleen määrittämiselle.
Hypnoositila on ihmiselle ominainen tila. Se on mielen rentoutumista ja sen syvyys vaihtelee eriasteisena hyvin kevyestä syvään.
Hypnoosi on mielihyvää tuottavaa sekä stressiä laukaisevaa.


Hypnoosityöskentelyn aikana ohjaajasi antaa Sinulle erilaisia affirmaatioita tai suggestioita, joiden avulla Sinulle syntyy oivalluksia ja voit saada kysymyksiisi vastauksia, joita loogisen ajattelun avulla et voisi löytää.

Hypnoosi-istunnot ovat yksilövalmennuksia joko yksittäisinä istuntoina tai istuntopakettina. Istunto kestää 1-3 tuntia kerrallaan ja kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

 

Hypnoosilla saat apua

Painonhallintaan – hypnoosin avulla tapahtuva painonhallinta perustuu oman ajattelutavan ja elämänhallinnan sekä oman minä-kuvan positiiviseen muutokseen. Erilaisilla kuureilla ja dieeteillä voit saada aikaan nopean painonmuutoksen, mutta se on harvoin pysyvä. Hypnoosin mukanaan tuomat muutokset sen sijaan ovat hitaampia, mutta pysyviä.

 

Tupakoinnin lopettamiseen – tupakkalakot alkavat ja päättyvät, mutta hypnoosin avulla pystyt lopettamaan tupakoinnin ilman kemiallisia apuvälineitä pysyvästi.

 

Urheilusuorituksiin - oletko valmistautumassa maratoniin tai muuhun paljon keskittymistä ja henkistä voimaa vaativaan fyysiseen suoritukseen? Mentaalivalmennuksesta saat tukea fyysiseen harjoitteluusi ja saavutat tavoitteesi tasapainoisesti.

 

Mikäli sairastat tai olet aiemmin sairastanut jotakin psykoosiksi luokiteltavaa sairautta, ei hypnoosia voida käyttää.

 

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 044 217 1056.