Mitä mentaalivalmennus on?

Mentaalivalmennuksessa käytetään nykyaikaisen hypnoosin keinoja - hypnoosia, rentoutusta, affirmaatioita ja suggestioita - sekä arjen käytänteiden muutoksia yhdessä ja erikseen auttamaan Sinua pääsemään tavoitteeseesi.

 

Hypnoosissa tajunnantila on syvempi kuin rentoutuksen tila, se on keskittyneempi tajunnantila lähempänä unta. Tässä olotilassa mielesi on avoin uuden oppimiselle ja eri asioiden uudelleen määrittämiselle.
Hypnoosi on ihmiselle ominainen tila, se on mielen rentoutumista ja sen syvyys vaihtelee eriasteisena hyvin kevyestä syvään ja se on mielihyvää tuottavaa sekä stressiä laukaisevaa.


Työskentelyn aikana ohjaajasi antaa Sinulle erilaisia affirmaatioita, suggestioita, joiden avulla Sinulle syntyy oivalluksia ja voit saada kysymyksiisi vastauksia, joita loogisen ajattelun avulla et voisi löytää. Affirmaatiot ja suggestiot ovat mielellesi annettavia ehdotuksia, joiden tarkoitus on avata uusia malleja ja helpottaa muutosta tai asioiden hyväksyntää.

 

Istunnot ovat yksilövalmennuksia joko yksittäisinä istuntoina tai kolmen kerran istuntopakettina. Istunto kestää 1-3 tuntia kerrallaan ja kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

 

Mentaalivalmennuksella saat apua mm. painonhallintaan, tupakoinnin lopettamiseen, urheilusuorituksiin.

 

Mikäli sairastat tai olet aiemmin sairastanut jotakin psykoosiksi luokiteltavaa sairautta, ei hypnoosia voida käyttää.

 

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 044 217 1056. Istuntojen hinta alkaen 80€.

Maksu- ja peruutusehdot Hinnasto-välilehdellä.