Mitä mentaalivalmennus on?

Mentaalivalmennuksessa käytetään nykyaikaisen hypnoosin keinoja- hypnoosia, rentoutusta, affirmaatioita ja suggestioita- sekä arjen käytänteiden muutoksia yhdessä ja erikseen auttamaan Sinua pääsemään tavoitteeseesi.

 

Hypnoosissa tajunnantila on syvempi kuin rentoutuksen tila, se on keskittyneempi tajunnantila lähempänä unta. Tässä olotilassa mielesi on avoin uuden oppimiselle ja eri asioiden uudelleen määrittämiselle.
Hypnoosi on ihmiselle ominainen tila, se on mielen rentoutumista ja sen syvyys vaihtelee eriasteisena hyvin kevyestä syvään ja se on mielihyvää tuottavaa sekä stressiä laukaisevaa.


Työskentelyn aikana ohjaajasi antaa Sinulle erilaisia affirmaatioita tai suggestioita, joiden avulla Sinulle syntyy oivalluksia ja voit saada kysymyksiisi vastauksia, joita loogisen ajattelun avulla et voisi löytää. Affirmaatiot ja suggestiot ovat mielellesi annettavia ehdotuksia, joiden tarkoitus on avata uusia malleja ja helpottaa muutosta tai asioiden hyväksyntää.

 

Istunnot ovat yksilövalmennuksia joko yksittäisinä istuntoina tai istuntopakettina. Istunto kestää 1-3 tuntia kerrallaan ja kaikki keskustelut ovat luottamuksellisia.

 

Mentaalivalmennuksella saat apua mm.

Painonhallintaan – mentaalivalmennuksen avulla tapahtuva painonhallinta perustuu oman ajattelutavan ja elämänhallinnan sekä oman minä-kuvan positiiviseen muutokseen. Erilaisilla kuureilla ja dieeteillä voit saada aikaan nopean painonmuutoksen, mutta se on harvoin pysyvä. Mentaalivalmennuksen mukanaan tuomat muutokset sen sijaan ovat hitaampia, mutta pysyviä.

 

Tupakoinnin lopettamiseen – tupakkalakot alkavat ja päättyvät, mutta Mentaalivalmennuksen avulla pystyt lopettamaan tupakoinnin ilman kemiallisia apuvälineitä pysyvästi.

 

Urheilusuorituksiin - oletko valmistautumassa maratoniin tai muuhun paljon keskittymistä ja henkistä voimaa vaativaan fyysiseen suoritukseen? Mentaalivalmennuksesta saat tukea fyysiseen harjoitteluusi ja saavutat tavoitteesi tasapainoisesti.

 

Mikäli sairastat tai olet aiemmin sairastanut jotakin psykoosiksi luokiteltavaa sairautta, ei hypnoosia voida käyttää.

 

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 044 217 1056. Istuntojen hinta alkaen 80€.

Uusi Ihana Minä

Uusi Ihana Minä -mentaalivalmennuspaketti sisältää neljä istuntokertaa, kukin kestoltaan noin kaksi tuntia, sekä erilaisia tehtäviä.

Istunnoissa rakennetaan elämäntapamuutos ajattelumalleja ja käytänteitä yhdistellen mentaalivalmennuksen eri menetelmiä käyttäen.

Painonhallinta, terve itsekkyys, itsensä arvostaminen ja rakastaminen, arjen ajanhallinta ja rohkeus olla juuri Sinä ovat osa Uuden Ihanan Minän rakennuspalikoista. Pala palalta omassa arjessasi muutamme elämäntapojasi juuri Sinua tukevaan suuntaan kohti iloisempaa ja onnellisempaa oloa. Sinulla on oikeus olla juuri sellainen kuin todella olet ympäristön vaatimuksista välittämättä ja ne huomioon ottaen.

Tule tekemään huomisestasi upea, uusi päivä. Muuta arkesi itseäsi kunnioittaen oman näköiseksesi. Varaa aikasi valmennukseen numerosta 044 217 1056. Valmennuspaketin hinta on 195€.

Uusi Raikas Minä

Oletko tehnyt tupakkalakon yksi toisensa jälkeen - ja silti poltat edelleen?

Tupakkalakko alkaa ja - koska se on lakko - myös päättyy. Tupakoinnin lopettaminen tarkoittaa kahden eri riippuvuuden päihittämistä, sillä nikotiinin lisäksi riippuvuuden aiheuttaa myös tapa tupakoida. Tupakoinnin lopettaminen on iso askel, se vaatii tahtoa ja tuekseen myös muita pienempiä elämäntapamuutoksia. Useinhan tupakka on kaverina myös muille asioille ja tavoille. Siksi tupakoinnin lopettaminen on helpompaa mentaalivalmennusta apuna käyttäen, ilman korvaavia nikotiinituotteita.

Uusi Raikas Minä -paketti sisältää kolme noin kolmen tunnin istuntokertaa.

Tee päätös ja tumppaa viimeinen tupakka. Sinä pystyt kyllä siihen, minä olen Sinun tukenasi. Lisätiedot ja varaukset numerosta 044 217 1056. Valmennuspaketin hinta on 210€.

EFT

EFT on lyhenne sanoista emotional freedom techniques. EFT:tä kutsutaan myös tunnelukko-ohjaukseksi. Tunnelukot ovat niitä haitallisia tai vääristyneitä kokemisen tapoja, vääriä uskomuksia, joita olemme lapsuudessa ja nuoruudessa oppineet ja jotka vaikeuttavat joka päiväistä elämäämme ja ihmissuhteita. Mieli ja keho ovat yhtä, siksi tunnelukoista voi seurata myös fyysisiä oireita ja vaivoja.

EFT on myös menetelmä, jossa akupunktiopisteitä käsittelemällä erilaisiin affirmaatioihin yhdistettynä vaikutetaan kehon ja mielen ongelmakohtiin, sitä voidaan käyttää mm. stressin ja kiputilojen hallintaan, univaikeuksiin, suolisto-oireiden helpottamiseen ja tupakoinnin lopettamiseen.

EFT sopii ohjausmuotona lähes kaikille, mutta kuten hypnoosissakin tietyt mielen sairaudet estävät sen käytön. Kerrothan siis aikaa varatessasi, mikäli historiassasi tällainen on.

Opiskelen tätä uutta ohjaustekniikkaa ja otan asiakkaita vastaa kesäkuun alusta lähtien. Ohjaus kestää n. 2 tuntia kerrallaan, hinta opiskeluaikana 40€/istunto.

Verkkovalmennus painonhallintaan

Oletko kokeillut laihdutuskuureja toinen toisensa perään? Tulokset ovat voineet olla hienoja ja nopeita, mutta kilot ovat tulleet aina takaisin korkoineen. Ovatko erilaiset laihdutuspiirit kieltoineen ahdistavia? Pelkäätkö epäonnistumista jo etukäteen niin paljon, ettet uskalla edes yrittää?

Vastasitko 'kyllä' yhteen tai useampaan yllä olevista kysymyksistä? Jos vastasit, tämä on juuri Sinulle. Nyt voit osallistua henkilökohtaiseen valmennukseen omassa aikataulussasi verkossa.

Painonhallinta ei ole laihduttamista, itse asiassa laihduttaminen ja kaloreitten laskeminen on valmennuksissani kiellettyä. Muutos alkaa sisältä päin - nimittäin pään sisältä. Valmennuksen tavoitteena on muuttaa vanhat ja väärät rankaisevat ajatusmallit positiivisiksi ja kannustaviksi ja saada siten aikaan muutos arjen käytänteissä ja tavoissa.

Painonhallinta ei tarkoita hullua rääkkiä kuntosalilla tai olohuoneen nurkassa crosstrainerilla hikoillen eikä myöskään nälkäkuuria pelkkiä ituja syöden. Liikunnalla ja hyvällä ravinnolla on oma paikkansa painonhallinnassa, mutta niihinkin tutustumme positiivisella asenteella ja itseä kunnioittaen sen sijaan, että tekisimme niistä vihollisiamme.

Valmennuksen aikana käymme läpi arkeasi, käytänteitäsi ja ajatusmallejasi - ja syitä niiden takana. Etsimme vanhojen kaavojen tilalle uusia, positiivisia ajatuspolkuja ja tuomme yhdessä ne arkeesi. Etenemme pienin askelin, yksi oivallus ja muutos kerrallaan, oivallusten ketju tuo elämääsi uuden suunnan ja ilon.

Valmennus sisältää 10 valmennuskertaa ja se toteutetaan sähköpostin avulla. Valmennuksen hinta on 125€.

Kysy lisää, ilmoittaudu mukaan muutokseen ja aloita viikko uusin kuvioin.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

valmennus@univeraja.fi tai 044 217 1056

Maksu- ja peruutusehdot Hinnasto-välilehdellä.