Tulen voima - kiven viisaus

Koko kehon kuumakivihieronta

Anna laavakiven lempeän lämmön ja vuosituhansien viisauden virrata kehoosi ja mieleesi. Kehon rentoutuessa rentoutuu myös mieli, salli siis lihastesi pehmetä lämmössä ja mielesi vapautua hetki arjen kiireistä.

Koko kehon kuumakivihieronta on stressiä laukaisevaa ja rentouttavaa. Jätä kiire ja arki oven taakse ja anna kehon ja mielen levätä hetki.

60 min / 40€.

 

 

Rentouttava käsi- ja hartiahieronta

Suo tekevien käsiesi rentoutua kivien lämmössä, hiljaisissa sanoissa ja soinnuissa. Anna pehmeän öljyn helliä ihoasi huuhtoen työn jäljet pois.

Rentouttavassa käsihieronnassa käytetään mielikuvarentoutusta ajatusten tuomiseksi pois arjesta, hierotaan lämpimillä kivillä ja öljyllä niska-hartia seutua sekä käsiä.

60 min / 40€.

Lisätiedot ja varaukset p. 044 2171056.

Nämä rentoutukset sopivat lähes kaikille, jotka voivat käydä saunassa ja tavallisessa hieronnassa. Jotkin sairaudet ovat este kuumakivihieronnalle tai mielikuvarentoutukselle, tarkistathan asian aikaa varatessasi.

Mielikuvarentoutus

Rentoutuminen on tajunnantila valveen ja unen välillä. Rentoutuminen on fysiologinen tila, joka johtaa muuntuneeseen tajunnantilaan. Tässä tilassa voimavarat vapautuvat käyttöösi. Rentoutumalla voit sekä ennaltaehkäistä voimavarojesi ylikulutusta että auttaa elimistöäsi toipumaan jo tapahtuneesta ylikuormituksesta.

 

Mieli ja keho ovat yhtä, mielen kautta voimme vaikuttaa paitsi ajatuksiimme ja asenteisiimme myös kehomme toimintaan. Rentoutus vähentää lihasjännitystä, tasapainottaa aineenvaihduntaa, pienentää hapenkulutusta, laskee sydämen sykettä, alentaa verenpainetta ja hidastaa stressihormonien eritystä. Toisin sanoen rentoutuminen auttaa Sinua saavuttamaan kemiallisen tasapainon kehossasi.

Oma mielemme voi tuottaa meille mahtavia mielen kuvia, uusia risteyksiä, uusia mahdollisuuksia ja polkuja parempaan huomiseen. Se voi myös tarjota uskomattoman matkan menneisyyteen näyttäen maailman, jota et ennen tunnistanut tai antaen ymmärryksen tämän päivän asioille menneisyyden silmin.

Rentoutuksella voit saada apua esimerkiksi:

Univaikeuksiinrentoutuksen avulla muistat jälleen, miten ihanaa on nukahtaa. Opit ohjatusti rentouttamaan itsesi ja saavutat Sinulle sopivan unirytmin.

Jännitykseenvoit päästä eroon koe- tai esiintymisjännityksestä. Opit ohjatusti itse poistamaan jännityksen.

Ajan- ja stressinhallintaanlyhytkestoinen stressi on hyvä muutosvoima, mutta pitkäkestoisena se on vaarallista kehollesi ja mielellesi. Jo kolmessa viikossa immuunijärjestelmäsi kärsii ja altistut sairauksille, joille Sinulla on alttius. Hypnoosirentoutuksella stressi voidaan katkaista ja poistaa. Opit ohjatusti rentouttamaan itse itsesi.

Pitkäaikaiseen kipuunrentoutuksella ja hypnoosilla voit saada apua pitkäaikaisen kivun hallintaan. Opit ohjatusti käyttämään rentoutusta kivun hälventämiseen. Rentoutus tai mentaalivalmennus eivät paranna Sinua sairaudestasi, mutta niillä voidaan parantaa elämänlaatuasi ja muuttaa kivun tuntemustasi.

 

Elämänmuutoksiin -  rentoutuminen auttaa jäsentämään tilannetta ja tekemään ratkaisuja. Myös surutyössä rentoutuksen kautta voi löytää lohtua tapahtuneeseen ja saada voimia seuraavaan päivään.

Rentoutuksen ja mentaalivalmennuksen aikana ohjaajasi voi antaa Sinulle erilaisia affirmaatioita tai suggestioita, joiden avulla Sinulle syntyy oivalluksia ja voit saada kysymyksiisi vastauksia, joita loogisen ajattelun avulla et voisi löytää.

 

Istunnot ovat aina luottamuksellisia, minulla on vaitiolovelvollisuus kaikesta vastaanotolla kuulemastani. Voit siis pelotta kertoa huolesi ja etsiä yhdessä kanssani niihin ratkaisuja.

 

Rentoutus sopii kaikille, sillä menetelmiä on useita. Ohjaajasi tulisi kuitenkin tietää, mikäli sairastat tai olet aiemmin sairastanut jotakin mielensairautta tai verenpainetautia, jotta hän osaa valita juuri Sinulle sopivan menetelmän.

 

Rentoutus tehdään yksilövalmennuksena, mutta se sopii myös ryhmälle tavoitteesta riippuen ryhmävalmennuksen lisäksi esimerkiksi kokousten ja koulutusten aloitukseen tai katkaisevaksi tauoksi työskentelyn keskelle.

Rentoutuksen kesto riippuu sen tavoitteellisuudesta, hinnat 40€ / 60 min ja 60€ / 120 min.

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 044 2171056.

Rentoutuskävely Rapolan muinaislinnaan

Metsässä ihmisen mieli rauhoittuu. Tutkitusti jo vartin oleskelu metsässä alentaa verenpainetta, metsä vaikuttaa mieleen ja kehoon myös monelle muulla positiivisella tavalla.

Tule kanssani kulkemaan Rapolan harjulle Suomen suurimpaan muinaislinnaan. Kulkiessamme kerron Sinulle muinaislinnan historiasta ja sen kasveista ja eläimistöstä. Matkalla voit myös kertoa minulle mieltäsi painavista ja stressiä aiheuttavista asioista. Kävelyretken lopuksi istahdamme nauttimaan maukkaita retkieväitämme.

Varaa aikasi rentouttavaan kävelyretkeen soittamalla 044 2171056. Mikäli en voi vastata puheluusi, soitan takaisin vapauduttuani. Rentoutuskävely on kestoltaan 90 min, hinta 40€ sisältäen eväät.

Maksu- ja peruutusehdot Hinnasto-välilehdellä.