Mitä tarkoitetaan rentoutuksella?

Rentoutuminen on tajunnantila valveen ja unen välillä. Rentoutuminen on fysiologinen tila, joka johtaa muuntuneeseen tajunnantilaan. Tässä tilassa voimavarat vapautuvat käyttöösi. Rentoutumalla voit sekä ennaltaehkäistä voimavarojesi ylikulutusta että auttaa elimistöäsi toipumaan jo tapahtuneesta ylikuormituksesta.

 

Mieli ja keho ovat yhtä, mielen kautta voimme vaikuttaa paitsi ajatuksiimme ja asenteisiimme myös kehomme toimintaan. Rentoutus vähentää lihasjännitystä, tasapainottaa aineenvaihduntaa, pienentää hapenkulutusta, laskee sydämen sykettä, alentaa verenpainetta ja hidastaa stressihormonien eritystä. Toisin sanoen hypnoosirentoutuminen auttaa Sinua saavuttamaan kemiallisen tasapainon kehossasi.

Oma mielemme voi tuottaa meille mahtavia mielen kuvia, uusia risteyksiä, uusia mahdollisuuksia ja polkuja parempaan huomiseen. Se voi myös tarjota uskomattoman matkan menneisyyteen näyttäen maailman, jota et ennen tunnistanut tai antaen ymmärryksen tämän päivän asioille menneisyyden silmin.

Rentoutuksella voit saada apua esimerkiksi:

Univaikeuksiinrentoutuksen avulla muistat jälleen, miten ihanaa on nukahtaa. Opit ohjatusti rentouttamaan itsesi ja saavutat Sinulle sopivan unirytmin.

Jännitykseenvoit päästä eroon koe- tai esiintymisjännityksestä. Opit ohjatusti itse poistamaan jännityksen.

Ajan- ja stressinhallintaanlyhytkestoinen stressi on hyvä muutosvoima, mutta pitkäkestoisena se on vaarallista kehollesi ja mielellesi. Jo kolmessa viikossa immuunijärjestelmäsi kärsii ja altistut sairauksille, joille Sinulla on alttius. Hypnoosirentoutuksella stressi voidaan katkaista ja poistaa. Opit ohjatusti rentouttamaan itse itsesi.

Pitkäaikaiseen kipuunrentoutuksella ja hypnoosilla voit saada apua pitkäaikaisen kivun hallintaan. Opit ohjatusti käyttämään rentoutusta kivun hälventämiseen. Rentoutus tai mentaalivalmennus eivät paranna Sinua sairaudestasi, mutta niillä voidaan parantaa elämänlaatuasi ja muuttaa kivun tuntemustasi.

 

Elämänmuutoksiin -  rentoutuminen auttaa jäsentämään tilannetta ja tekemään ratkaisuja. Myös surutyössä rentoutuksen kautta voi löytää lohtua tapahtuneeseen ja saada voimia seuraavaan päivään.

Rentoutuksen ja mentaalivalmennuksen aikana ohjaajasi voi antaa Sinulle erilaisia affirmaatioita tai suggestioita, joiden avulla Sinulle syntyy oivalluksia ja voit saada kysymyksiisi vastauksia, joita loogisen ajattelun avulla et voisi löytää.

 

Istunnot ovat aina luottamuksellisia, minulla on vaitiolovelvollisuus kaikesta vastaanotolla kuulemastani. Voit siis pelotta kertoa huolesi ja etsiä yhdessä kanssani niihin ratkaisuja.

 

Rentoutus sopii kaikille, sillä menetelmiä on useita. Ohjaajasi tulisi kuitenkin tietää, mikäli sairastat tai olet aiemmin sairastanut jotakin mielensairautta tai verenpainetautia, jotta hän osaa valita juuri Sinulle sopivan menetelmän.

 

Rentoutus tehdään yksilövalmennuksena, mutta se sopii myös ryhmälle tavoitteesta riippuen ryhmävalmennuksen lisäksi esimerkiksi kokousten ja koulutusten aloitukseen tai katkaisevaksi tauoksi työskentelyn keskelle.

Rentoutuksen kesto 1-2 tuntia, hinnat alkaen 40€.

 

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 044 217 1056.Rumpurentoutus

Matkalle mielen maille voi lähteä rentoutuen nykyaikaisen rentoutushypnoosin keinoin, mutta ajatusten polulle voi astua myös samanistisen rummutuksen mukana antaen oman voimallisen muinaisuutemme näyttää tietä niin menneeseen kuin tulevaan tajunnan virran kantaessa Sinua ymmärryksen tuolle puolen ja takaisin.

Oman lempeän rummutushetkesi voit varata soittamalla numeroon 044 217 1056. Rumpurentoutus kestää n. tunnin, hinta 40€.

Tulen voima - kiven viisaus

Nämä rentoutukset löydät Hemmottelut-välilehdeltä.

Tyky- ja virkistyspäivät

Metsärentoutus hengitykseen keskittyvällä Valo-meditaatiolla sopii ohjelmaksi tyky- tai virkistyspäivään.
 
Kuljemme metsään tietoisesti kävellen, hiljentyen ja luonnosta voimaantuen. Liu'umme rentoutushypnoosin keinoin Valo-meditaatioon puiden lomassa. Rentoutusosioon voidaan sisällyttää asiakkaan toivomaa sisältöä, esimerkiksi ryhmähengen luontia, riittävyyden löytämistä, muutoksiin liittyviä asioita tai stressinhallintaa. Ohjelma on kestoltaan n. 1,5 tuntia.
 
Kysy lisätietoa ja pyydä tarjous sähköpostilla valmennus@univeraja.fi tai soita 044-2171056. Mikäli en voi vastata puheluusi, soitan takaisin vapauduttuani.