Mitä tarkoitetaan rentoutuksella tai hypnoosirentoutuksella?

Rentoutuminen on tajunnantila valve- ja hypnoositilan välillä. Hypnoosirentoutus on fysiologinen tila, joka johtaa muuntuneeseen tajunnantilaan. Tässä tilassa voimavarat vapautuvat käyttöösi.

 

Rentoutumalla voit sekä ennaltaehkäistä voimavarojesi ylikulutusta että auttaa elimistöäsi toipumaan jo tapahtuneesta ylikuormituksesta.

 

Hypnoosirentoutuminen vähentää lihasjännitystä, tasapainottaa aineenvaihduntaa, pienentää hapenkulutusta, laskee sydämen sykettä, alentaa verenpainetta ja hidastaa stressihormonien eritystä. Toisin sanoen hypnoosirentoutuminen auttaa Sinua saavuttamaan kemiallisen tasapainon kehossasi.

Rentoutuksella voit saada apua esimerkiksi:

Painonhallintaanmentaalivalmennuksen avulla tapahtuva painonhallinta perustuu oman ajattelutavan ja elämänhallinnan muutokseen ja positiiviseen minä-kuvaan. Erilaisilla kuureilla ja dieeteillä voit saada aikaan nopean painonmuutoksen, mutta se on harvoin pysyvä. Mentaalivalmennuksen mukanaan tuomat muutokset sen sijaan ovat hitaampia, mutta pysyviä.

Univaikeuksiinrentoutuksen avulla muistat jälleen, miten ihanaa on nukahtaa. Opit ohjatusti rentouttamaan itsesi ja saavutat Sinulle sopivan unirytmin.

Jännitykseenvoit päästä eroon koe- tai esiintymisjännityksestä. Opit ohjatusti itse poistamaan jännityksen.

Ajan- ja stressinhallintaanlyhytkestoinen stressi on hyvä muutosvoima, mutta pitkäkestoisena se on vaarallista kehollesi ja mielellesi. Jo kolmessa viikossa immuunijärjestelmäsi kärsii ja altistut sairauksille, joille Sinulla on alttius. Hypnoosirentoutuksella stressi voidaan katkaista ja poistaa. Opit ohjatusti rentouttamaan itse itsesi.

Pitkäaikaiseen kipuunrentoutuksella ja hypnoosilla voit saada apua pitkäaikaisen kivun hallintaan. Opit ohjatusti käyttämään rentoutusta kivun hälventämiseen. Rentoutus tai hypnoosi eivät paranna Sinua sairaudestasi, mutta niillä voidaan parantaa elämänlaatuasi ja muuttaa kivun tuntemustasi.

 

Elämän muutokset -  rentoutuminen auttaa jäsentämään tilannetta ja tekemään ratkaisuja. Myös surutyössä rentoutuksen kautta voi löytää lohtua tapahtuneeseen ja saada voimia seuraavaan päivään.

Rentoutuksen ja hypnoosityöskentelyn aikana ohjaajasi voi antaa Sinulle erilaisia affirmaatioita tai suggestioita, joiden avulla Sinulle syntyy oivalluksia ja voit saada kysymyksiisi vastauksia, joita loogisen ajattelun avulla et voisi löytää.

 

Istunnot ovat aina luottamuksellisia.

 

Rentoutus sopii kaikille, sillä menetelmiä on useita. Ohjaajasi tulisi kuitenkin tietää, mikäli sairastat tai olet aiemmin sairastanut jotakin psykoosiksi luokiteltavaa sairautta, jotta hän osaa valita juuri Sinulle sopivan menetelmän.

 

Rentoutus tehdään yksilövalmennuksena, mutta se sopii myös ryhmälle tavoitteesta riippuen ryhmävalmennuksen lisäksi esimerkiksi kokousten ja koulutusten aloitukseen tai katkaisevaksi tauoksi työskentelyn keskelle.

 

Lisätiedot ja varaukset puhelimitse numerosta 044 217 1056.