Astu uudelle polulle, lähde mukaan mielen seikkailuun.

Tule viettämään voimaannuttavaa päivää kanssani. Tuomarlan 'Katajakedolta mielenmaille' ja Rapolan harjulle sijoittuva 'Parantajan päivä' ovat valmiita tyky-päiväpaketteja, joiden sisältöjä voidaan räätälöidä yrityksesi tai yhdistyksen tarpeeseen sopivaksi. Päivän ohjelma voi sisältää mm. rentoutusta ja meditaatioita, ryhmäyttäviä tehtäviä tai vaikkapa mysteeritarinoita ja tietenkin tarjolla myös hyvää ruokaa ja mukavaa yhdessä oloa. Tuon ohjelmistot sisällöksi myös muualla järjestämääsi tyky- tai virkistyspäivään.

Univeräjän kellaripaja ja kotivastaanotto sijaitsevat Kärjenniemessä Pohjois-Sääksmäellä. Erilaiset rentoutukset, hemmottelut, EFT-ohjauksen ja mentaalivalmennukset löydät siis täältä kuten myös kurssit ja pajat.

Nekalassa kauneuskeskus Freshairin tiloissa palveluvalikoimastani voit valita rentouttavia kuumakivihemmotteluja, rentoutuksia, mentaalivalmennuksia sekä EFT-ohjausta.

Rapolan muinaislinnaan Sääksmäen sydämessä pääset tutustumaan opastetusti Parantajanaisen-kierroksella tai lapsille suunnatulla Linnan haltijan -kierroksella.

 

Univeräjä

 

Satu Halonen

Rentoutusopastaja SHY, Mental Trainer

 

puh. 044 217 1056

mailto: valmennus@univeraja.fi

Sarkuntie 12, 37860 Kärjenniemi

 

Nekalan vastaanotto: Kauneuskeskus Freshair, Kuoppamäentie 38, Tampere

 

 

Mukana Maisa-hankkeessa!